Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är bra att ni säger till sekten som stjäl från mig, genom kapning.


Om dig.

Påstå inte att jag är sjuk när det är så här verkligheten ser ut.
-Min lilla Varelse..ser ut säger du.
-Kan du se?
-Är det de sjuka, det som ingen ser?

-Nej, så här är det; de som säger att du är sjuk är blinda.
-De som gör ont, som skadar andra..

-De är de-farliga! (falangen)

-Nu behöver du få sova, min lilla varelse.

När du är stor och du är vuxen, finns du till..
För oss som bevarar freden, i vårat inre liv.


(Den här texten blev inte riktigt rätt, blev utsatt)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-22 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP