Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris från 07


Det galna skrattet HA HA HA

Det åskade och blixtrade ute när regnet öste ner på marken
då man plötsligt kunde höra det galna skrattet ljuda
genom den mörka natten HA HA HA HA
då alla människor som kunde höra det genast sprang
ner till parken för att ta skydd
Det där galna skrattet som gav dem alla kalla kårar
om ryggen fast att var och en av dom i vanliga fall
kände sig som en trygg en

De visste allihopa att det gick en mördare lös
Och de hade hört att han skulle vara både stor och pompös
grym och hänsynslös eftersom han tog ett nytt offer
varje natt när det var mörkt ute och svart
Så nu var alla människorna rädda för att det var just han
eller hon som mördaren skulle ta ifatt

När morgonen grydde kom solen fram
Till sin fasa kunde människorna hitta ännu ett av
mördarens offerlamm
Så när nästa natt kom höll sig alla människorna vakna
De kände sig alla så nakna…

Det galna skrattet! HA HA HA

Ken Cassel
22/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger
Publicerad 2017-07-22 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel