Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godhetens rätsida och avigsida

Godhetens rätsida

den man kan skönja

i den rätta texturen

och den gedigna omtanken

i godhetens väv

 

Godhetens avigsida

kan man få syn på

i extrema högerkretsar

som tycker att människor

som hamnat i svårigheter

har sig själva att skylla

 

och vidare alla förment troende

som har liknande argument;

och menar att de som inte är Guds barn

också får skylla sig själva

om de råkat i svårigheter




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-22 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP