Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jobbintervju

Jag vill gärna ha det här jobbet.
Jag behöver det för att utkonkurrera min dåliga självkänsla
och för att äntligen
få ett anständigt arbete.
Om inte det går
måste jag fortsätta som rådgivare åt mig själv.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-22 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fyndig och kul och evig
2017-07-23

  Larz Gustafsson VIP
Mitt arbete är att söka arbete, fick jag lära mig på Folkuniversitetet.

2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist