Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lördags-e.m.


Break-Out !!


Samlar mig inför å
skriva en dikt, denna.
Klockan visar -15:04.
Vakna´ för en stund, sen,
å tog mig en iskall dusch.
Ätit en lunch på prinskorv,
äggstanning å spenatsås.

Allting borde, väl, va´ OK, - -
men jag grubblar över
den mystiska ordning,
som jag är inlemmad i.
Är, verkligen, maken död?!
Å, syrran å en massa annat
folk, som borde va´ vid liv ?

Vad är det för en Ondska,
som provocerar mig till
ande och Själ ? Suktar mig,
liksom, -- det vore så skönt, --
å göra det jag, egentligen, vill,
- men jag kan ge mig Fán på
att andra skulle bli drabbade!

Står jag emot å håller igen,
verkar, däremot, allt bli
så tråkigt å meningslöst!
Jag fångas, då, in i en
intellektuell Kontradiktion,
- där enda vettiga alternativet
är att bryta sig loss -- å UT !!








Fri vers av Marianne Räf
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-22 16:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ibland kan man känna sig instängd och då längtar man ut...
2017-07-26

  överlevaren VIP
Många funderingar.....gör det du kan och vill!
2017-07-23

    ej medlem längre
Man ska väl göra som det känns rätt om man har några alternativ att välja mellan!
2017-07-22

  objekt3
Spenatsås<3
2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf