Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ANTIFA


Vulkanutbrott REF, VERS2 & BRYGGA

ref:

vulkanutbrott! kung Carl Gustaf nu tar vi ditt slott/

startar revolt tunga snubbar och damer går loss/

se ett vaknande folk av skapande konst från gatan förstås/

som går emot den där normen att inte klaga på sånt/


vers2:

som skapar masskontroll genom falska egot av Babylon/

dags att rata allt sånt var med och kasta stenen, nu tar vi dom!/

David mot Goliat! David kommer aldrig förlora jao!/

mot plastiga kronans lag kämpar AFA och alla de modiga/


för deras händer är blodiga! det går ej att blunda längre/

mainstream hororna försöker att fördumma Sverige med färger/

från höger till vänster som bedövar din känsel/

för döden utanför våra gränser som den blinde och döve ej märker/


landet som exporterar vapen och ger fredspris till bombaren Obama/

landet med nazister i regeringen som gör folk helt galna/

landet med förnedringen åt dom i utanförskapet/

om vi inte vaknar snart här så slutar allt galet/


brygga:

landet som exporterar vapen och ger fredspris till bombaren Obama/

landet med nazister i regeringen som gör folk helt galna/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-22 17:11



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Text som törs
gå emot strömmen!
,')

2017-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl