Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tur -otur


Slumpens skördar

En sammansättning av tillfälligheter
så formas ett liv
mycket sällan rätlinjigt
strävan har sin betydelse
viljan har sin betydelse
sunda förnuftet inte att förglömma
men ändå
betyder tillfälligheterna
så mycket




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-22 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP