Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet väl om att jag älskar dig

då du är den enda för mig
då alla andra brudar kan dra åt helvete
För dem vill jag inte ha
Inte när det alltid är du som gör min dag
Får mig att le och smälta som choklad
Vilket inte alltid är så lätt kan jag lova dig
Men du lyckas alltid där andra går bet
Lyckas att få mig att må så himla bra
Så då är det inte så konstigt att det är med dig
som jag vill vara tillsammans med
Den kvinna som jag vill ha vid min sida varenda dag
Den kvinna som alltid får mig att skratta och vara glad
Så du vet väl om att jag älskar dig
Eller gör du inte det?!

Ken Cassel
22/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-22 23:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är kärlek det...måste kännas gott...
2017-07-26

  lilla t
Åh, hon är nog lycklig, om hon vet om att du älskar henne. Skicka dikten till henne :) Fin tycker jag!
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel