Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prata med mig

Eller vill du hellre vara ensam
Prata med mig
Eller vill du hellre bli lämnad helt ifred
Men då måste du ge mig en vink så att jag förstår
för jag är inte den som gärna tränger mig på

Jag kan se vart du går genom att följa dina spår
Men om jag får så följer jag gärna med dig vart du än går
som jag hoppas att du förstår
För jag tycker ju så mycket om dig
Bara så att du vet
Och goda vänner växer ju inte idag på några träd
Och jag vill ju mer än gärna vara din vän

Du vet vart jag finns om du behöver mig
Du vet vart jag finns någonstans om du vill ha mig
För du behöver bara ropa mitt namn
så kommer jag så fort jag kan…

Prata med mig?!

Ken Cassel
22/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-22 23:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns inte mycket som slår en riktig vän, som alltid finns där...skön text...
2017-07-26

  objekt3
Prata med han!
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel