Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden skär ut

Tiden skär ut
reliefer i våra liv
ljus och skugga
får dem att synas

Bilderna klarnar
gräns mellan då och nu
minnen av liv




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-23 08:49



Bookmark and Share


    Tommys
rytmiskt, synligt
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP