Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäckande gest


melodin du just hörde
är en annan än den
dig vilse förde

verket du begrundat
antar inte formen då
förnyelsen stundat

med stjärnhavet upplyst
antar vi detsamma
blickande ned på utfryst

vimlet följer var du går
men ändå en vink - och det
en falsk förespegling sår




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-23 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP