Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARJE VISA VISA, VISAR SIN VISDOM


Kontraproduktiv VERS.2

vers2:

en vis man sa, jag sjunger hellre än inte alls/

och Allsmäktige Jah gungar med mej i min dans/

varje visa visa, visar sin visdom/

och lever för evigt! lindrar min kris klokt/


så för min egen del är det icke kontraproduktivt/

för det hjälper mej att inse vad som är viktigt i mitt liv/

hjälper mej då vintern skakar med istid och allt är skit/

då jag sörjer mina saknade vänner, vila i frid/


musik berikar mitt liv det är min terapi/

så jag hinner i tid vinna min strid och skina så fint/

stoppa lidandets kris för varje droppe räknas i havet/

skiter i flis vill hjälpa dom svältande barnen/


bli en älskande fader efter jag funnit mitt hjärtas dam här/

i Norrbottens trollskog som brunnit men är kvar än/

och slutar ej växa precis som min skapandelust/

jag ska njuta av varje textrad lyrik som klarnade upp/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-23 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl