Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärteplats


Det finns en plats
i mitt hjärta

som är reserverad

till dig
på obestämd tid

kom till mig hjärtat




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2017-07-23 17:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så fint...
2017-07-26

  Nils-Robert
Så öppen dörr till kärleken
2017-07-24

  Marianne Räf
En Invitation, som väl ingen
kan tänkas kunna motstå...
2017-07-23

  Quasimodo
En stor och kärleksfull gåva för en framtid!
2017-07-23

    ej medlem längre
Wow vilken kärleksförklaring...
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP