Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rum rym rim


uppåtöga

då finns det liv under stjärnorna

blickar upp

gräs under platt

ljus genom springa ut

länge

tänk

med

ihop

rya matta rutnät mellan
noderna är du jag envar här

han ryar men inte nu
hon är helt matt dock ej i dag

de ser där inne
samman samma

vi ser utåt upp medan
vi hör
dem oss

vi




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-09 07:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken härlig ordlek om livets upp- och nedgångar.
2017-08-09

  Anya VIP
Gillar din lek med ord här...rya matta och ryar...hon är helt matt....

Jaa det finns liv under stjärnorna. Gillar den existentiella tonen.
2017-08-09

  Goraxy 89 Orion VIP
Vi är universum Vi är livet Vi är allt men ändå ,vägen är lång och fylld med smärtor sorger och Jesus väntar !
2017-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Taly