Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EVIGHETEN

 

 

Visst

är stjärnorna värda

att stå och frysa för

 

Dom talar ju alla

om evigheten

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-23 20:44



Bookmark and Share


  aol
Gillas
2017-09-06

  Ronny Berk
jag tycker om den bilden, den texten !
2017-09-03

  Lars Hedlin
VACKERT SKRIVIT!
2017-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Storslagen tanke...fin bild till dikten...
2017-07-26

  Larz Gustafsson VIP
Det finns två ställen man kan tillbringa den på.
2017-07-23

  Marianne Räf
Fint ordat !
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP