Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samuelssonsalen

Trettiofyra tusen per person kommer det att kosta, det visste du för det stod i det första mailet. Jamen jag trodde inte att allt skulle gå så fort. Det är klart att jag vill vara med men det här är ju helt sjukt. Det tycker ingen annan. Vi har redan snacket en massa om det här, man får ju ta lite eget ansvar och hänga med i vad som sägs, vi har också mycket annat att göra. Okej då, det här händer ju bara en gång och han kommer inte att gilla mig lika mycket om jag inte är med men det är fortfarande alldeles för mycket. Men det kommer helt klart att vara värt det. Han vet ingenting och vi har hyrt en giraff som är ganska liten och som kan simma i en bassäng med grönblått vatten, då får den helt fantastiska färger. Det som kostar är så klart giraffen men också lokalen, den enda sal som var ledig är egentligen lite för stor. Det gör inget, vi sprider ut oss och det kommer att bli ett jävla tryck ändå. Det som eventuellt är lite synd är att det blir lite dyrare. Men skit i det, jag har hört att giraffen kommer att kunna ta huvudet i munnen och sen sakta putta ut honom. Då kommer det att se ut som att giraffens stora läppar är förhuden som dras tillbaka och hela hans ansikte blir helt tillbakadraget och slätt som ett ollon med munnen och allt det där som urinröret. Det kommer att bli succé och han kommer att tycka att det är skitkul.

Fan, missade det mesta, det är så jävla splittrat hela tiden, måste springa hit och hit och hade lovat att vara med hemma. Skulle kunna ha hoppat över det men de blir så besvikna så nu missade jag en massa istället och är inte alls i samma mode som alla andra som bara har suttit och tittat på giraffen och som skiter i att allt kostade trettiofyra tusen per person. Men släpp det, nu blev det så här, då vet du att du kan göra annorlunda nästa gång. Nästa gång finns inte, det var nu eller aldrig. Det är alltid nu eller aldrig.




Prosa av Istanbul Gustafsson
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-07-24 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Istanbul Gustafsson