Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa dag

Måtte nästa dag
låta mig vakna som jag
både stark och svag




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-24 07:37



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En behjärtansvärd önskan. Svagheter och styrkor är människans signum.
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren