Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna gap

Livet rymmer inga obekväma tillägg
den utbetalningen
sker i sådana fall uteslutande
undansmusslat
likt skatans inseglande åt inunder nocken
näbben full av förvriden mat mot tjattret
innan hon med en drill faller från takrännan
störtar genom en fullständig sekund
mest på lek
en avlöning också du bör uppskatta




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-24 09:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Själv har vi svalor under nocken, men matningen går nog till på samma sätt...trevlig dikt...
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP