Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktuell fundering

Du gamla du fria...men du tänker inte på

att om vi ska förbli fria

så måste vi skydda friheten




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-24 10:34



Bookmark and Share


  Palett
Ja friheten måste vi värna så att vi får behålla den. Bra text !
2017-07-24

  Chinor VIP
Fri-vers i fri-form om fri-het..!
Fint uttryckt om något som borde vara viktigt för alla. :)
2017-07-24

  Öknens Ros VIP
"Frihet är det högsta ting", kommer inte ihåg resten av texten. Friheten är inte gratis, den måste man kämpa för att den ska behållas.
2017-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra, Valter, vi kan inte bara vänta på att någon skall göra det, vi är alla någon!
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP