Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förledas

För den som drabbats hårt

av livets svårigheter

är det lätt att förledas

till att tro

att om ett ytterlighetsparti

får komma till makten

så löser sig alla hans knutar

Men då har han inte lärt sig

något om historien




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-24 10:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
historien har en tendens att upprepa sig, tyvärr.
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP