Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRUKTANSVÄRT

Jag vill leva!?!

jag vill känna?!?

jag vill älska!?!

-----------

det är värt ALL fruktan...

-----------

Att inte bara existera, är modigt!

Att möta alla sorters känslor, är modigt!

Att släppa in någon i sitt hjärta är modigt!

-----------

FRUKTANS-VÄRT modigt!

;)




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-24 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre

att lämna ut nycklarna till sitt hjärta

men det behövs inget mod
när man älskar
2017-07-24

    ej medlem längre
Perfekta rader !
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP