Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SENRYU 24.07.17

Förslaget - Dagens lunchmat
trassligt it-fiber nystan
serveras politiker.

© Bosse 24 juli 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 153 gånger
Publicerad 2017-07-24 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten