Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur mår du?



Någon frågar aldrig hur mår du ?

Någon frågar aldrig hur har du haft det ?

Någon kanske inte vet hur det varit genom livet


Hatar tanken om att veta att det faktiskt finns folk som kan höra av sig


Funderar över hur livet kan förändras

Inte vet jag om det är någon hos själ dom visar att vi ska hålla ihop


Någon frågar inte om du vill resa jorden runt

Någon frågar aldrig om du vill träffa någon klok  människa som vill säga hej på dig


Ängslan om att inte veta hur andra mår


Måste gå vidare med livet trots allt


Någon god människa kanske en vacker dag
ringer i telefonen


Och ni där  ute ska tänka på varandra lite mera
 

Kram
Gunilla 2017




Fri vers av gj57an
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-24 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gj57an
gj57an