Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sin tid i solen

Det som lever växer
men växer olika.
Passionsblomman sträcker sin växt och tar nya språng i längd
för varje dag.
Den andra blomman som svedde sina blad för en tid sen och tappade allt
stod naken i sin kruka,
hela växtkroppen var stum men inte rötterna.
De tog ny sats och drack sig vatten och åt sig jord
och nya skott syntes.
Som spröda nyvakna fjärilsvingar tränger de sig varsamt fram.




Prosa av Feminaz
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-24 12:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livskraft och överlevnad!
2017-07-24

    ej medlem längre
Din text är full av hopp och tilltro till livet.
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz