Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill veta hur det är !


Evig Ande - eller engångsliv ?


Tider som var
kluckar, suger
djupt inne i
Medvetandet; jag
har, kanske, varit
med hela tiden !

Skulle vilja veta !
Alternativet : ett
simpelt engångsliv -
å sedan inget mer,
är inte förnöjsamt
å tro på! För trist!

En massa fakta
döljes för en annan!
Musiken är mystisk !
Å, vissa som säger de
är 39 bast, kan va´-
snarare 65! Skumt!

Tror, många vill få
'Evigt Liv'! Å, de
myglar, vill putta en
från piedestalen, man
satt sig på, för å
se allting bättre !

Men, jag ser, ändock,
inte bra! Mänskolivet
är, för mig, en Gåta.
När det borde va´
klart upplyst utav
Sanningens Ljus !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-24 15:08



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Mycket man inte förstår, och meningen med livet är en evig fråga, så evigt liv är inget som attraherar mig. Tror man får ut mest när tiden är begränsad. Och om man som jag tror på återfödelse så får man fler chanser att slutföra. Varje liv har sitt uppdrag.
2017-07-24

  objekt3
Många tyckts sträva efter evigt liv tror sig veta att den så kallade eliten tjuvhåller på detta mirakel
2017-07-24

    ej medlem längre
Livet är en gåta, ja det är inte möjligt att förstå denna invecklade skapelse som livet är! Inte ens vetenskapsmännen förstår allt!
2017-07-24

    ej medlem längre
bra diktat.livvärlden är ett prövninganas ställe. så resonerar åtminstone jag.
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf