Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärleken gror ...

 

sakta

faller ordmantel

din beröring mot min tanke

gör den rodnad

kyssen kittlar på gamla och nya minnen

söta rosdoften gömmer sig i kammaren

i väntan på att bli upptäckt

medan mitt väsen gömmer sig

på din axel

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 198 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-07-24 16:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint du skriver
2017-08-01

  Nils-Robert
Så vackert fångat om de fina som skall växa.
2017-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...kärleken, liksom allt som ska växa, behöver vattnas och tas omhand...så fint...
2017-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvliga kärlekstoner i din fin dikt!
2017-07-25

  Quasimodo
En berörande dikt om det som ska upptäckas och bli till
2017-07-24

    ej medlem längre
Kärlekspoesi när den är som bäst!
2017-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One