Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk Upplevelse!

Mina läppar domnar.
Hur mycket skall mina läppar tåla?
Sitter på en cykel, och de är avdomnade, De Där Nere!

Reser mig upp, och jag får åter blod till baken, och läpparna, det strömmar.
(Don`t worry no mens! Svengelska)
Det är skönt!
Men sedan vibrerar det. Smått obehagligt!

Men sedan känns allt...
Helt normalt.
Som om jag aldrig cyklat då, om man bortser ifrån tröttheten, i min lilla hjärna!




Bunden vers av Mim
Läst 152 gånger
Publicerad 2017-07-24 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim