Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What`s Wrong/right with me?

Det händer inte så fort jag är tillsammans med en man.
I samma rum.
Ofta blir jag skräckslagen, av att möta någon av motsatt kön, i samma rum som mig.
Okej, inte i Ica-kön.
Men när det blir så intimt.
När en man tilltalar mig personligen. Han säger något. Ibland blir det obekvämt, och ibland blir det en konversation!

Det finns exempel på personer, bara för att nämna några, ej att förtala!
Min Coach, vi cyklade till jobbet, och jag cyklade till jobbet, på hans cykel.
Vi pratade och skrattade!

En kompis lillebror! Han är trevlig, på något sätt blir jag DRAGEN till honom.
Hans mörka sida, som också stunder emellan mig själv och mitt ego uppfattas.
Den stora frågan är; Ska jag umgås med honom utanför jobbet? Kanske har vi skitroligt ihop? Vem vet?

Och så har jag en granne, som jag känner en attraktion emot. Vi är vänner. Vi var en gång ihop. Nu, är det historia, men vi umgås fortfarande...
Som vänner.

Min lojalitet ligger mot pojkvännen. Hur kan jag umgås med det motsatta könet, utan att det blir fel?




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger
Publicerad 2017-07-24 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim