Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snibben Skrev...

Han sprang mot friheten. Han dök upp ifrån ingenstans, när han hörde mig nynna på Idde shultz "Fiskarna i havet", jag hade varit borta hela dagen.

Han korsade en gräsmatta som inte tillhörde mitt.
Sprang så framför mig, visade mig vägen hem, (men inte alldeles), Jag gick mot VÅRT (Katten Snibbens och mitt)

Han förstod, att när jag väl förstått...
Så var det jag som skulle gå först.
Han gick med långsamma steg, efter mig.

Det var trots allt jag som hade nyckeln.
(Och skulle släppa in...
Honom).




Bunden vers av Mim
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-24 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim