Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Post Scriptum medan jag ännu lever

Tack för att jag fått leva den här tiden

Livet är ändå intressant och värt att leva,

trots alla dess uppförs- och nedförsbackar

i varierande terräng




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP