Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÅGVAKT

De känns
som de blir frost i mitt inre 
Jag faras 
för de som mognar 
så jag söker en rågvakt


Men jag vet ej
hur stort mitt fält är
De är inte säkert 
att den hinner över 
innan frosten sig lagt




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-24 17:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs
2017-08-01

  EssoBesso
Svinga rep över fälten så att frosten inte nyper axen!
2017-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Man får ändå hoppas att allt ordnar sig...
2017-07-26

  Quasimodo
En oro med frost i kanterna och över obegränsade fält, så vi hoppas på mildväder.
2017-07-26

    ej medlem längre
Text som känns vemodsfull!
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP