Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delikatess

Saknar

längtar

hungrar

törstar

--------

DU

gav 

mig

smak

av

DIG

nu

Vill

jag

inte

vara

utan!

 




Fri vers (Fri form) av Chinor VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-26 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbart skrivet
kramar orden ömt

kärlek
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP