Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskelsen

Känner hans andedräkt mot mina läppar
och undrar om man kan överleva enbart
på någon annans utandning

//

Hans fötter skapar musik när de rör sig
över det gamla trägolvet tidigt på morgonen
Fortfarande invirad i täcket följer jag hans lätta dans

//

Jag ligger med huvudet mot hans bröst och
han säger att aldrig har ett huvud
passat så bra på ett bröst som det gör för oss




Fri vers av artaug
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-24 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug