Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Land du outsourcade

Fallet med outsourcingen vid Transportstyrelsen

är bara en fadäs i en lång räcka; under de senaste åren

Framför allt Alliansen började göra marknad av offenlig sektor

Det tycks som att snart skall inget tillhöra offentlig sektor

Vad gör detta med människan när snart ingenting länkar oss samman

Vi ser nu hur det gick med Televerket, SJ, Postverket, 

delar av Hemtjänst och av Vårdcentraler

Blev det bra? Nej, i de flesta fall inte !

I det senaste fallet med Transportstyrelsen

så har man helt enkelt drabbats av fartblindhet

Man har bara tänkt på att bli av med en tråkigt uppdrag

att lagra datanoteringar, och tänkte inte på vilka konsekvenser

det kunde få om dessa lagrade datauppgifter skulle komma i orätta händer.

Man måste fråga sig hur man kan bli generaldirektör  i ett statligt verk

om man är så impulsdriven och vara i avsaknad av konsekvensanalys 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-24 21:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intressant brännande ämne
Du tar upp! Och politiker som
Hugger på varandra när tillfälle
Ges.Tänker på "ordstävet:
Svinhugg går igen"
Men olycklig klumpighet att
Felaktigheter får ske utan att
Det Rättas till samt vad det
beror på!



2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP