Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan avsked

Utan avsked med ord
har jag lämnat
Som när det tyst blir höst
Etappvis försvinner jag
Förlåt Ni

Jag har aldrig varit bra på att avsluta
förklara med ord varför jag går
Ord gör ont
även för den som väljer

Förlåt är det enda ord jag kan välja Nu




Fri vers av Slanggurkans dotter
Läst 295 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-07-24 23:19



Bookmark and Share


  Gin83
Försvinner sakta bort likt en dimma
Så har jag känt flera gånger i mitt liv. Hur jag förminskas och förtvinar som person.
Skuld och saknad ..ångest och eftertänksam het. Denna innehåller mycket..och jag gillade. Väcker mycket.
Riktigt bra.
2017-07-25

  S.A.I. Steve Lando
ja, jag har undrat så vart du tagit vägen
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Slanggurkans dotter
Slanggurkans dotter