Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta upp nu

och istället kom hit och ge mig en kram
Ja, jag är så uttråkad
Så ge mig nu en kram medan du tittar in i mina grågröna
ögon helt obekymrat och helt spontant
Ja, krama om mig som om det vore någonting
som du gör varje dag
Och du gör det för att du tror att jag skulle bli ledsen
om du inte gör det
Och du har så rätt
Eller för att du nu har blivit så van av att göra det
då goda rutiner inte är att förakta
då jag i min tur alltid smittar av mig med mitt underbara
leende på dig och alla som jag möter
Så om du nu kommer och ger mig en kram kommer jag
att suga på den kramen som en syrlig karamell hela dan
medan jag känner innanför mitt bröst
hur mitt hjärta blöder
Hur mitt hjärta blöder för dig
Så kom nu då, är du snäll, min underbara tjej
och ge mig lite tröst
Ja, jag behöver dig...

Ken Cassel
25/7-2017





Fri vers av Ken Cassel
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-25 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel