Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerad repris från 07


Djupt nere i min själ så bor det en kvinna

Ja, jag bara vet det
För jag brukar stöta på henne då och då när jag ligger
och sover så sött i sängen hemma
Så det är när jag ligger och drömmer så sött som jag
som oftast kan se henne helt klart
Men trots det, så ser jag henne alltid lite mer
som i en dimma

Djupt nere i min själ så finns det en påse gott och blandat
Allt ifrån sötsaker till saltat
För min själ har sin egen nivå
Och om jag ska vara ärlig, så är jag faktiskt själv
lite rädd ibland att dit neråt gå
För det är ju där som man så lätt kan gå vilse
i pannkakan
Vilse i pannkakan, så vitt jag kan förstå

Djupt nere i din själ har du alla svaren
Och var inte rädd för att försöka hitta dem
finna dom
För den som söker i sitt inre kommer att finna en skatt
En låda full med glädje, tårar eller skratt
Men kom ihåg!
Det är de som inte söker efter några svar i sitt inre
som oftast illa far, då de så lätt får fnatt…

Djupt nere i min själ så bor det en kvinna!

Ken Cassel
25/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-25 06:08



Bookmark and Share


  objekt3
nej tvåå ;)
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel