Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olyckligt kär och förbannad

Om du inte vill ha mig
så vill inte jag ha mig heller sade han till henne
för att i nästa sekund ta sin pistol till tinningen
och trycka av`PANG´
Här får hon den känslokalla bitchen, var hans sista tanke…

Olyckligt kär och förbannad!

Ken Cassel
25/7-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-25 07:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket var hon väl ändå inte värd så han måste offra livet! Svekfulla kvinnor är inget att bry sig om!
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel