Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet vindlar och stupar... rätt och tvärt ned


Älskarinnan


Fullskalig avgrund
Som stupar rätt ned
Så känns det
Att finnas för dig
När det passar dig

Du inger inga löften,
Utan pockar bara efter mer
Sedan drar du dig hastigt tillbaka
In till ditt äktenskap.

Å älskarinnan står,
Å trängtar
Efter mer…




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-07-25 07:59



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Ja det var en talande text denna och så sant så, det finns allt för många killar som bara plockar åt sig och bara tänker på att få sitt töm och glöm
2017-08-18
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t