Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar

Jag ska dansa i mina tårars regn.

Med utsikt över solstrålarnas glimrande på mitt smärtas hav, ska jag känna hur den isiga vinden från vågornas strömmar slår mot min bara hud.

Jag ska inte titta tillbaka. Jag ska inte blunda.

Jag ska bara dansa.

Dansa i mina tårars regn.




Fri vers (Fri form) av makena
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-25 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

makena
makena