Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen

Det krävs många år
förvärvad erfarenhet
för att inse djupet av betydande
skillnad på strax och klart
nog och gjort
skämtet ställt mot ett fullbordat samlag
måste rymma en helvetisk massa
koncentrerat vill och tvivlande tvivel
om att ta ett första steg till




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2017-07-25 10:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett första steg tar man ju mot allt som är nytt, är det sedan något bra så är det bara att knata på...så tänkte jag...
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP