Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräckheten

Den vårdslöse
Agerar fritt
Som den vill
Utan att tänka
Efter före
Eller ens efter

För den nonchalante
Bryr sig inte
Alls om
Vad Du vill
Utan bara om sig själv
Fräck




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-25 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t