Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På behovets planet/plan.


Planetarium

Insomnia.

What`s your biggest need?




Bunden vers av Mim
Läst 103 gånger
Publicerad 2017-07-25 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim