Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sleeping Beauty 2

Hon stack sig på en troll slända.

Skända!

Hon stack sig på en trollslända. (Back to original)




Bunden vers av Mim
Läst 123 gånger
Publicerad 2017-07-25 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim