Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På skrivandets bord





Har lagt en lapp på skrivandets bord

ett råd till mitt eget jag

"Vi påverkar varandra i handlingar och ord"

läser lappen varenda dag



vill så gärna att allt skall bli bra

trots det blir det fel då och då

fnurror på tråden vill jag inte ha

och skam och skuldkänslor få










Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-07-25 13:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där!
2017-08-01

    Peter Söderqvist
Fint fångar du ordens betydelser i relationen.
2017-07-27

  Eva Helene VIP
Tänk om alla vore lika kloka som du! Fint detta!
2017-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
En bra påminnelse...
2017-07-26

  Gunnel Eriksson VIP
Klokt men människor kan ha olika
uppfattning om en handling eller situation.
2017-07-26

  Annaemi VIP
Att göra så gott man kan och förmår och kunna förlåta sig själv, viktig insikt.
2017-07-26

  Niliboy
Nej, vi vill vara fria å vakna följare av
Det goda
2017-07-26

  StinaJ VIP
Kloka ord och ett fantastiskt råd att ta till sig. Att ha en lapp eller flera framme med affirmationer framme att läsa varje är stärkande för själen.
2017-07-25

  Blomma-Stjärna VIP
dina kloka ord påverkar många!
2017-07-25

  Maria Sundelin VIP
Om vi inget vågar kan vi heller inte vinna något
Kramar
2017-07-25

    ej medlem längre
Ingen är fullkomlig men vi strävar efter att göra det goda!
2017-07-25

  M.Eta
Kan vara bra att ha en lapp så man blir påmind då och då! Tänkvärd text!
2017-07-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina visdomsord i bra rim!
2017-07-25

    ej medlem längre
Underbar vackert och vist rimmat. <3 En sådan lapp skulle vi alla ha på olika ställen som påminnelse...
2017-07-25

  överlevaren VIP
En god tanke om att göra rätt och vilja väl....
2017-07-25

    ej medlem längre
Det är mänskligt att fela ibland....
2017-07-25

  Marianne Räf
Ett bra råd till dig själv!
2017-07-25

  Rise Little One
Ett gott råd att ha i minnen!
2017-07-25

    ej medlem längre
Första strofen känns fulländad. Den lappen behöver man läsa varje dag.
2017-07-25

  Janina Kaminska
Tankeväckande rader.
2017-07-25

  Salvation Pepper
Kloka rim.

En god vana, må jag säga.

För när kärleken rämnar, försvinner meningen.
2017-07-25

  Öknens Ros VIP
Klokord att ta med sig på vandringen på livets väg.
2017-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP