Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om


gråt gråten

gråter nästan fast jag äter den

för att då

så mycket energi

för vad

nu

kunde blivit
blivit där

kunde vara

kunde det vara
länge längre

en sol

har en

livstid

kan du släppa det taget




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-07-31 11:52



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
men nu ser jag den klart !
2017-08-02

    ej medlem längre
det onda gör ont
mer än
ont i själen
bäddar in ropen
tårarna
smärtan

2017-08-01

    ej medlem längre
ångesten kan inte
går sönder
ropen

skalen skriker
natten
2017-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Taly