Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


virVla

Akleja lyft dina rosa kjolar

Det dansas på logen bort mot ängen till

Hör du blåklockan slå an klangen

Till förgätmigej och Kamomill. 

 

Treklövern håller dragspelstonen

Äppelrosen drillar sin fiol

Skynda dig vackra ljuva 

Svinga din vackra kjol

 

Snart nog slår dimman Timotej i sank

Älvorna tar ton så lyss 

Jag ska följa dig hela vägen hem

Akleja, sedan gå efter din kyss.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-25 20:15



Bookmark and Share


  Skymning Blå VIP
Vackert skrivet. En känsla av svenska sommarnätter när det är som ljusast precis innan dimman börjar kyla.
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP