Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fin i kanten

Ser du
Den ligger där framme
så samlad
Så precis,
när vi når dit,
lyfter den i kanten




Fri vers (Fri form) av E L Lockne
Läst 208 gånger
Publicerad 2017-07-25 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E L Lockne
E L Lockne