Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar...

Jag bär på en önskan
Gång på gång upprepar jag den tyst
Men aldrig slår den in

Så nu undrar jag stilla

Vad det är som krävs
För att en önskan ska gå i uppfyllelse




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-25 23:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Kanske att försöka att släppa på dina krav om du bär på sådana? Kram.
2017-08-04

  Lars Hedlin
Bra frågan.svaren är nog mångfaciterade
2017-08-01

  Marita Ohlquist VIP
Har inget bra svar på det, kan bara konstatera att jag har några stycken som hänger fritt i luften och aldrig tycks landa!
2017-07-26

  Jan Widströmer VIP
Ja du, vad svarar man på det .... "vart du dig i världen vänder" är det ofta så, annars skulle mycket vara annorlunda.
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP