Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan.

Jag kan verka svag, men bara när det gäller dig.
Men samtidigt gör du mig så stark.

Du har gjort så mitt hjärta inte blöder längre, läkt mina sår.
Du har läkt mig med dina ord, du har gjort mig hel.

Min längtan är svår, men jag vet att jag ska få känna dig nära mig, jag vet att jag ska få smaka dina kyssar och känna din åtrå åter igen.
Jag väntar på dig här och nu och föralltid.




Fri vers av Angel of love
Läst 420 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-07-26 02:43



Bookmark and Share


  S~A •••
Underbar
2017-11-21

  Lars Hedlin
En evighets stark känsla som för allt till det högsta vackra :) <3
2017-08-01

    ej medlem längre
Underbart fint skrivet. Ord ur ett vacker hjärta..
2017-07-27

  ResenärGenomLivet VIP
Stark och samtidigt hoppfull kärlekslängtan...
2017-07-26

  bumerang

Vacker längtan,
När den når djupet
2017-07-26

  Maria Sundelin VIP
Längtan kan vara bra ibland
Kramar
2017-07-26

    ej medlem längre
Kärleksord som berör.
2017-07-26

  Maiah VIP
Stark
2017-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love